ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε παραγγελία με 2 τρόπους :

1. Online στο e-shop

2. Τηλεφωνικά στο 210 3251259 Δευτέρα – Παρασκευή 9πμ – 4μμ

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμης;

 

Η εταιρία μας παρέχει 3 τρόπους πληρωμής :

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Για αγορές άνω των 100€ έχετε δυνατότητα εως 6 άτοκες δόσεις.Η συναλλαγή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς γίνεται απευθείας μέσω του συστήματος ασφαλείας της Alpha Bank. Η εταιρία μας δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας διότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας περνάνε απευθείας στην Alpha Bank.

2.Πληρωμή με αντικαταβολή στον courier.

3.Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank :

GR70 0140 3390 3390 0200 2000 507

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσηςστο info@brands2u.gr

Πότε θα λάβω την παραγγελία μου;

Η διαχείριση των περισσότερων παραγγελιών και η παράδοσή τους στο κούριερ γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Παραγγελίες με προορισμό την Αττική παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής τους.
Παραγγελίες με προορισμό λοιπούς Χερσαίους προορισμούς παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τους.
Παραγγελίες με προορισμό τα Νησιά παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τους.
Παραγγελίες με προορισμό Απομακρυσμένες Περιοχές παραδίδονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τους.
Να θυμάστε: οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται σε εργάσιμες ημέρες μόνο (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από επίσημες αργίες).

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την πιστωτική κάρτα μου;

Στο Brands2u.gr, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια για εσάς. Για πληρωμές που επιλέγετε να κάνετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, η συναλλαγή γίνεται σε ασφαλή τοποθεσία της συνεργαζόμενης τράπεζας. Τα προσωπικά σας στοιχεία αναφορικά με την πληρωμή (είδος και αριθμός κάρτας) δε γνωστοποιούνται στην brands2u.gr.

Δέχεστε παραγγελίες για εξωτερικό;

Το brands2u.gr είναι σε θέση να δέχεται παραγγελίες που θα αποστέλλονται με προορισμό μόνο στην Κύπρο.

Μπορώ να επιστρέψω η να αλλάξω ένα προϊόν;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν στην αρχική του κατάσταση εντός 10 ημερών και εμείς θα σας επιστρέψουμε την αξία των προϊόντων. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δε γίνονται ανταλλαγές. Θα πρέπει πρώτα να επιστρέψετε τα προϊόντα σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφών μας και στη συνέχεια να υποβάλλετε τη νέα σας παραγγελία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL